Sport en activiteiten in camping bassin d'Arcachon

Een actieve en sportieve vakantie op deze camping in bassin d'Arcachon

Tijdens uw verblijf in het bassin d’Arcachon hebt u de keuze uit een scala aan uitstapjes binnen handbereik. Op de camping zelf bieden we een uitgebreid aanbod sportieve en ludieke activiteiten die volledig aan uw verwachtingen zullen voldoen. Dankzij ons zwembad en andere voorzieningen zoals het multisportterrein en het speelveld kunt u zich tijdens uw vakantie uitleven met sport en spel.

Een animatieteam tijdens het hoogseizoen dat bruist van energie

Ontdek in juli en augustus, met het gezin of met vrienden, het uitgebreide aanbod van activiteiten, zowel overdag als ’s avonds. Er worden fietstochten vanaf de camping georganiseerd, maar ook wandeltochten waarbij u de schoonheid van Arès zult ontdekken. Met de aquagymlessen zorgt u dat u tijdens uw vakantie in shape blijft, maar dat kunt u ook bereiken met klimmen of de segway! De legendarische campingsport is hier goed vertegenwoordigd dankzij de pétanquewedstrijden die Richard voor u organiseert.

Ook keukenprinsen en -prinsessen worden op hun wenken bediend met een mini-wedstrijd koken, zowel voor kinderen als volwassenen.