Cap Ferret op 2 km van de camping

Cap Ferret, ten westen van het bassin d'Arcachon

Het gebied van Cap Ferret is deze beroemde landtong met zand, die de Atlantische Oceaan scheidt van het bassin d'Arcachon. Dankzij de vorm breekt ze de golven uit zee, waardoor ze al eeuwenlang schepen en hun bemanning wat rust biedt. Lège Cap Ferret is de belangrijkste badplaats van het bassin d'Arcachon in omvang. Hier kunnen toeristen profiteren van een uitgestrekt zandstrand aan de immense Atlantische kust. Op enkele minuten van Arès en de camping, kunt u genieten van dit immense natuurlijke wonder om heerlijk te luieren, te zwemmen of watersporten te beoefenen als catamaran, windsurfen of golfsurfen.

Beroemd voor zijn vuurtoren en indrukwekkende sterrenvilla's, zal Le Cap u de rust en de schoonheid van het regionaal natuurpark Landes de Gascogne laten ontdekken. Ga erop uit met een plezierboot, en ga het schiereiland Lège-Cap-Ferret verkennen op ongeveer twintig minuten van camping la Canadienne. Een prachtige bestemming, waar u gerust enkele dagen van uw vakantie voor uit kan trekken om dit rijke gebied in alle rust te ontdekken.

Prachtige uitstapjes om te maken in Cap Ferret

Profiteer niet ver van Arès van de vele schatten die streek Cap Ferret rijk is. De vuurtoren van het plaatsje biedt een bijzonder uitzicht over de omgeving. Op een hoogte van bijna 60m, kunt u alle hoeken van het bassin d'Arcachon bewonderen! De fijnproevers zitten hier helemaal goed, want in bijna alle dorpjes van Lège-Cap-Ferret is wel een proeverijhut te vinden. Zij zijn geopend van 11u30 tot 22u, en hier kunt u verse streekproducten in de frisse lucht proeven. Dit moet u beleven! Met zijn einde-van-de-wereld sfeer gaat u natuurlijk ook even naar Pointe du Cap Ferret. Daar waar de landtong plaats maakt voor de zee, vindt u één van de mooiste panorama's van het bassin d'Arcachon.

 
 
 • Proche du camping, le littoral du Cap Ferret dans le bassin d'Arcachon
  Camping Gironde : Littoral Cap Ferret dans le bassin d'Arcachon
  Proche du camping, le littoral du Cap Ferret dans le bassin d'Arcachon
 • Au sein du bassin d'Arcachon, le tramway Ferret proche du camping.
  Camping Frankrijk Bekken van Arcachon : Tramway Ferret camping Lège Cap Ferret
  Au sein du bassin d'Arcachon, le tramway Ferret proche du camping.
 • La plage du Cap Ferret face à Arcachon.
  Camping Gironde : Plage du Cap Ferret au bassin d'Arcachon
  La plage du Cap Ferret face à Arcachon.
 • La mer au Cap Ferret au Bassin d'arcachon proche du camping
  Camping Frankrijk Bekken van Arcachon : Mer au Cap Ferret camping Gironde
  La mer au Cap Ferret au Bassin d'arcachon proche du camping
 • Des cabanes tchanquées dans le bassin d'Arcachon à deux pas du camping Cap Ferret
  Camping Gironde : Cabanes tchanquées à Arcachon et son bassin
  Des cabanes tchanquées dans le bassin d'Arcachon à deux pas du camping Cap Ferret