Activiteiten op het Bassin d'Arcachon

Activiteiten op het bassin d'Arcachon

Het bassin d'Arcachon is een toeristisch gebied met een rijk aanbod, zowel op cultureel, sportief als historisch gebied. Er is voor elk wat wils! Er zijn talrijke bezienswaardigheden in de omliggende gemeentes zoals Arès, Lège Cap Ferret en Andernos les Bains. Ook kunt u er diverse sporten beoefenen op loopafstand van de camping. Doorkruis het gebied te voet of met de fiets. Tegenover de oceaan of te midden van het bassin d’Arcachon kunt u volop watersport beoefenen, bijvoorbeeld windsurfen, catamaranzeilen en kajakken.

Escalad’Parc

U gaat van boom naar boom, en zal van netten gebruik maken, apenbruggen, tokkelbanen, tarzansprongen om op de boomtoppen te geraken.

Kid Parc

Kid Parc is een pretpark voor kinderen van 0 tot 12 jaar. De draaimolens, spelen en shows zijn bedacht om de kleinen en allerkleinsten te vermaken.

Aqualand

Ontdek op 8 hectaren waterattracties in verscheidene vormen. Met schaduwrijke plaatsen om te rusten, een solarium te midden van een weelderige vegetatie, aangenaam en warm water, zal u een onvergetelijke dag beleven.

De zoo van het Bassin d’Arcachon

Uniek in Europa: een enorme uitgeruste brug zorgt ervoor dat u, in alle veiligheid, te voet langs de leeuwen kan wandelen, tussen riffen, watervallen, watervlakken en ongewone landschappen.

La coccinelle

La coccinelle is een Dieren- en Pretpark. In de kinderboerderij geven de kinderen de papfles aan de babydieren. Le Parc de la Coccinelle is eveneens een pretpark. Draaimolens, treintjes, talrijke spelen en attracties en een picknickplek zorgen voor een fantastisch familiebezoek.

Le Bassin d'Arcachon

Het Bassin d’Arcachon biedt ook talrijke culturele activiteiten zoals het oesterfeest, het natuurreservaat des prés salés, het oesterhuis, het vogelpark Le Teich, de hut van de harstapper en de markten.